Bijzondere leden

Iedere vereniging kent ze wel, een lid dat net even iets extra’s heeft gedaan, waardoor een eervolle vermelding op zijn plaats is.
Ook het KHM kent een aantal van dit soort leden, ze worden uitgelicht op deze pagina.

Ere Leden

Tot erelid word je benoemd als je je op bijzondere wijze voor de vereniging verdienstelijk hebt gemaakt.

Gerard Schmitz

Gerard is liefst ruim 60 jaar lid geweest van ons koor en daarvoor onderscheiden. Hij heeft zich op meerdere manieren voorbeeldig ingezet. In het bijzonder noemen we zijn humorvolle bijdragen aan ons verenigingsblad ‘De Stem van het KHM’ waar iedere keer weer naar werd uitgezien.

Harry van der Mark

Harry heeft 14 jaar de rol van voorzitter met veel passie en zichtbaar plezier uitgevoerd. Nog steeds heeft hij een actieve rol als redactielid van het KHM Journaal, het communicatie kanaal van het koor.

Leden van verdienste

Lid van verdienste word je bij het KHM wanneer je 40 jaar lid bent van het koor of op enigerlei wijze uitzonderlijk verdienstelijk bent geweest.

Germ Huizinga

Germ is een trouw lid van de vereniging, waar hij al meer dan 40 jaar actief is als zanger en ook andere zangersinitiatieven geïnitieerd of gesteund,

Klaas van der Kooi

Klaas heeft zich op meerdere manieren ingezet voor onze vereniging. Hij is o.a. secretaris geweest van het KNZV afdeling Oost en was medeoprichter en administrateur van de Hengelose Koren Koepel.

Ton Freriksen

Ton is precies 41 jaar lid geweest van ons koor en heeft om gezondheidsredenen afscheid moeten nemen. Hij zong bij de bassen en is op meerdere manieren actief geweest voor onze vereniging.

Klaas van Till

Klaas is bijna 42 jaar lid geweest van ons koor. Op verzoek vervaardigde hij partituurteksten voor bijzondere gelegenheden. In ons verenigingsblad leverde hij meermaals achtergrondartikelen bij partituren die door ons koor gezongen werden.

Eddie Hazebroek

Naast zijn lange koorlidmaatschap is Eddie één van onze zeer gewaardeerde solozangers. Hij zingt bij de 1e tenoren.

Willem Tack

Willem is meer dan 41 jaar lid geweest van ons koor. Jarenlang heeft hij partituren voor ons koor ingezongen en van pianobegeleiding voorzien. Daar hebben we nog steeds veel plezier van. Ook dirigeerde hij meermaals een zgn. projectkoor van het KHM.

‘Bijzondere leden’

Dit zijn personen die een bijzondere (externe) rol vervullen of vervuld hebben voor onze vereniging, meestal op publicitair vlak.

Ere voorzitter

 Sander Schelberg (burgemeester van Hengelo)

Ere-Bestuurslid

Frank Kerckhaert (oud burgemeester van Hengelo)
Chat openen
1
Vraag hier direct om meer informatie
Scan de code
KHMchat
Hallo 👋
Kan ik je verder helpen?
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram