Projectkoor KHM

Projectkoor KHM

Zoals je misschien wel kunt bedenken past het Groot Mannenkoor niet op ieder podium. Soms zit het publiek ook niet te wachten op zo’n enorme hoeveelheid heren. Of een optreden valt in een drukke periode of in een periode dat er veel zangers op vakantie zijn. Of een optreden wordt pas 3 dagen van tevoren aangekondigd.

Voor die gelegenheden wordt een projectkoor ingezet. Dit koor, bestaande uit zangers van het KHM, zingt hetzelfde repertoire als het Groot Mannenkoor maar bestaat uit een wisselend aantal zangers. Deze heren kennen hun partij op hun duimpje en zijn ‘flexibel inzetbaar’. Er wordt niet alleen gezongen op een binnenpodium maar soms ook in de open lucht en onder de meest uiteenlopende omstandigheden.

Zo’n projectkoor heeft niet persé de beschikking over een dirigent. Ook muzikale begeleiding is er niet altijd. Je moet dus als zanger stevig in je schoenen staan als je je voor een project aanmeld. De zangers zingen uiteraard ook 4-stemmig. De kleinste samenstelling bestaat (logisch) uit 4 personen. Dit komt bijvoorbeeld voor bij het zingen op een kerstmarkt of in een huiskamersetting.

Chat openen
1
Vraag hier direct om meer informatie
Scan de code
KHMchat
Hallo 👋
Kan ik je verder helpen?
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram